Referencer

Renovering af huset

Koster kvalitet?

Selvfølgelig koster kvalitet, men det er ikke ensbetydende med at det dyreste tilbud er den bedste kvalitet. Vi havde indhentet tilbud på noget arbejde som vi syntes var alt for dyrt. Vi tog derefter fat i Laxton (efter anbefaling) som udarbejdede nye tilbud til os som var væsentligt billigere på trods af at vi undervejs valgte nogle dyrere materialer.

Udendørs har vi bl.a. fået lavet tagrender, skiftet døre og vinduer, skiftet træværk (endegavle etc.), nye låger m.m. Indendørs har fået nye gipsvægge og lofter, nye gulve, nye døre, nye badeværelser, opsat garderobeskab m.m. Kendetegnede for alt arbejde er at kvaliteten er i top og aftaler overholdes – også prisaftaler – og vi er meget tilfredse.

Laxton er meget fleksibel hvilket har været en stor fordel da vi havde mange håndværkere involveret. Laxton er meget professionel og samtidig meget omgængelig person. Vi kan på det varmeste anbefale Laxton som tømrer til jeres næste projekt.

Thomas og Marianne Stryhn, Lynge

Nyt gipsloft, gulv og skydedørsskab

Vi kan på det varmeste anbefale Laxton Mursell. Han er på samme tid professionel, punktlig, omhyggelig og samtidig meget omgængelig. Han har opsat gipslofter i dele af vores hus, og vi kan dårligt vente på at få lavet resten. Der blev lagt gulve og opsat skydedørsskabe.

Kendetegnende for Laxton er, at han udover at arbejde meget effektivt, samtidig sætter en ære i "detaljen" og hans arbejde er derfor en fornøjelse for "øjet der ser". Han udførte i den grad opgaven til vores fulde tilfredsstillelse og til den aftalte og yderst rimelige pris.

Kirsten & Michael, Smørum

Diverse tømrer- og snedkeropgaver

Vi er super tilfredse med Laxtons arbejde. Han er alsidig og har lavet en masse forskelligt tømrerarbejde for os bl.a. en snedkerlavet, indbygget sofa.

Han er pertentlig og meget omhyggelig med sine ting. Alt lever op til forventningerne. Laxton er også god at sparre med og kommer med fornuftige løsninger. Han tænker effektivt og omkostningsfuldt! Vi kan kun give ham vore varmeste anbefalinger!

Stine & Kristian, Middelfart

Konstruktion af skur

Kan et skur være lækkert?

Vi havde besluttet at blænde en væg på vores overdækkede terrasse og sætte et skur på ydersiden af denne væg. Uden de store planer omkring udseende lagde vi en relativ fri opgave i hænderne på Laxton, som udførte opgaven meget bedre end vi selv kunne forestille os det skulle blive. Hertil skal lægges at Laxton arbejder målrettet, hurtigt og meget kvalitets bevidst. Der bliver ikke valgt lette eller nemme løsninger.

Vi har kun ros til overs for Laxton som person og hans arbejde i særdeleshed og vil ikke tøve med at anbefale Laxton som tømrer.

Familien Brag, Ølstykke

Tømrerhjælp ApS
Kyndbyvej 23 DK-3630 Jægerspris | mail@tomrerhjaelp.dk | Tlf: (+45) 27 21 82 09