INSPIRATION

Nye døre og vinduer

Døre og vinduer er de enkeltelementer, der har størst betydning for, hvordan dit hus tager sig ud, så derfor leverer og monterer jeg kun kvalitetsdøre og -vinduer. Alle elementer leveres efter mål og med de inddelinger, du ønsker.

Se flere fotos af mit arbejde med døre og vinduer

Carport

Når du skal have ny carport er der rigtig mange muligheder for valg af materialer og udførelse. Jeg kommer naturligvis ud og måler op til din kommende carport og giver et uforpligtende tilbud på opgaven.

Jeg tilbyder at bygge din carport i materialer, der matcher dit ønske og behov. Valgmulighederne er mange, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Se flere fotos af mit arbejde med carporte

Træterrasse

Om sommeren er terrassen det ekstra rum til din bolig. Derfor er det vigtigt at terrassen er udført i ordentlig kvalitet og afspejler både din boligs indre og ydre rammer.

Jeg udfører træterrasser i alle typer af træsorter og med sans for detaljer, finish og behandling.

Se flere fotos af mit arbejde med træterrasser.

Renovering

Trænger dit hus til generel renovering eller har du et loftrum du ønsker at udnytte til boligareal så kan jeg hjælpe. Mulighederne og opgaverne kan være mange inden for renovering og da jeg har flere kontakter og samarbejdspartnere kan jeg give tilbud på totalentreprise inden for bygningsrenovering.

Se flere fotos af mit arbejde med renovering

Udestue

Har du ønsker om at få bygget en udestue eller overdækning så du kan få glæde af de tidlige forårstimer eller sensommeren så udfører jeg gerne det, der skal til for at du får dækket dit behov.

Se flere fotos af mit arbejde med udestuer

Diverse snedkerarbejde

Har din bolig løse ender eller kræver dit projekt særlig finish hjælper jeg gerne med at udføre særligt snedkerarbejde. Har du en drøm om en speciel bænk rundt om træet i haven eller noget andet der ikke lige er til at finde, så kan jeg både rådgive og hjælpe med konkret løsning.

Se flere fotos af mit snedkerarbejde

Gulv

Trægulve er robuste, og giver naturlige og behagelige overflader. Jeg kan tilbyde at lægge alt fra massive trægulve til laminatgulve og kan også stå for opbygning af underlag mv.

Se flere fotos af mit arbejde med gulve

Tag

Taget er en af de mest udsatte dele af dit hus. Det skal være holdbart, det skal være tæt og smukt. Jeg sikrer at dit tagprojekt bliver udført efter gældende regler og sørger gerne for, at netop dine ønsker til taget bliver opfyldt.

Se flere fotos af mit arbejde med tage

Tømrerhjælp ApS
Kyndbyvej 23 DK-3630 Jægerspris | mail@tomrerhjaelp.dk | Tlf: (+45) 27 21 82 09